Ce cauta oamenii pe blogul meu II

25 ian.

Din aceeasi categorie aflu ca Gugle ii trimite pe cei care cauta „intamplari reale din Biblie”. Bun venit si voi cautatori ai adevarurilor fundamentale!

Pe blogul meu veti regasi doar intamplari reale din Biblie. Nu ca ar fi unele nereale in Biblie. De fapt eu cred ca toate relatarile de acolo sunt 100% adevarate.

Sunt curios sa aflu intamplarile neadevarate. Neverosimile sunt, neadevarate nu.

2 răspunsuri sa “Ce cauta oamenii pe blogul meu II”

  1. waszlaw 25, ianuarie, 2008 la 2:45 pm #

    aaa pai sa stii ca in ciuda simpatiei indelectuale pe care ti-o port trebuie sa te contrazic… biblia au scris-o oameni(desigur cu inspiratie divida) dar multe povesti sunt alegorii,simboluri, trimiteri la ceva spiritual nu real…nu poti lua biblia cuvant cu cuvant…evreii au o stiinta minunata a studiului bibliei se cheama kabbala si diseca fiecare litera si fiecare numar din vechiul testament… in plus legat de noul testament exista mai multe evanghelii decat cele din biblie(alesa din alte motive decat cele ale veridicitatii sa fie in cartea sfanta) care contrazic relatarile biblice(e vorba in primul rand de textele de la nag hammadi)… discutia sa inceapa!

  2. teologeanu 25, ianuarie, 2008 la 10:14 pm #

    Stiu, waszlaw, despre curentul demitologizarii Scripturii. Eu sunt un conservator sadea. Da, Biblia au scris-o oamenii, dar ineranta se reflecta in textele de sorginte, aparent umane.

    multumesc pentru frumoasele cuvinte

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: