Sloganuri a la Politia Romana

30 apr.

Salutara decizia Politiei de a semnaliza prezenta in trafic a motociclistilor, doar ca sloganul ales este cel putin lipsit de creativitate: Motociclistii exista in trafic! Dupa aceeasi lo0gica si carutasii exista in trafic, si gropile exista in trafic, si gurile de canal exista in trafic, si spalatorii de parbrize exista in trafic si cate nu mai exista in trafic.

Buuuun, esti anacronic o sa spuneti, asta era anul trecut. Asa este, poate ca nu as fi comentat nimic. Doar ca azi am aflat alt slogan demn de Politia romana: Realitatea se schimba cand conduci baut. Aici sursa si resursa. Probabil cel care a produs sloganul era in tema si vedea lucrurile diferit de un cap limpede.

Pai realitatea se schimba sau perceptia?!? Pomul nu mai e pom sau perceptia pomului difera? Distanta nu mai e aceeasi sau tie ti se pare ca este alta?

Pacat de idee si de bani. Dar la asa slogan nu cred ca vor deveni betivii care urca la volan mai sensibili. Parerea mea!

2 răspunsuri sa “Sloganuri a la Politia Romana”

  1. Paula 1, mai, 2008 la 12:59 pm #

    De perceptie vorbesti atunci cand esti treaz. Daca esti baut atunci cu siguranta realitatea e cea care se tot schimba si…roteste. 🙂

  2. teologeanu 1, mai, 2008 la 4:24 pm #

    Realitatea nu se schimba. Albul e alb, negrul la fel. Drumul, care este realitatea imediata, ramane acelasi: structura, plan, directie, etc.

    Cand bei realitatea e aceeasi doar ca tu o percepi diferit. Deci sloganul e de maxim doi lei (vechi). Intr-un fel percepi lucrurile cand esti treaz, altfel cand esti beat. Realitatea, cum am spus, ramane aceeasi. 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: