Open minded

8 sept.

Comunicam, transmitem mesaje, uneori transmitem altceva decat ne dorim, alteori transmitem imagini imbunatatite, realitate alterata sau chiar falsuri frumos impodobite despre care pretindem candid ca sunt realitati imediate.

Am apreciat intotdeauna mesajele scurte, directe, de impact care iti raman in minte multa vreme. Am selectat cateva mesaje care utilizeaza imaginea si care transmit un mesaj scurt, direct lipsit de ambiguitati. In aceasta serie veti putea urmari cateva reclame, caci despre astfel de mesaje este vorba, care mi se par extrem de percutante. Astazi o prima imagine dintr-o serie mai lunga.

Pentru ca am fost putin mai transant in cateva comentarii legate de incalzirea globala, voi repeta ca respectul pentru mediul inconjurator ne face viata mai frumoasa, sau din contra. Astazi un mesaj pentru respect fata de mediu. Creat de profesionisti.

2 răspunsuri sa “Open minded”

 1. rb. 10, septembrie, 2008 la 6:04 am #

  Pe cit as vrea sa fiu open minded in unele lucruri pe atit imi doresc sa fiu close minded in altele…Daca imi amintesc bine Iov este cea mai veche carte si el spune ca Dumnezeu a atirnat pamintul pe nimic…si i-a dat tot ce-i trebuie…nu cred ca Gore sau altii ar putea sa aduca sau sa scada o molecula de apa din univers…ca toate se transforma asa cum li s-a spus. De ce i-o fii durind pe unii capul fara rost?
  Imi amintesc ca orasul unde am locuit …Petrila, linga Petrosani, oras care prepara carbunele …arata ingrozitor…dar dadea Dumnezeu iarna cite un strat de zapada si totul era nou si stralucitor…si e drept ca umblam noi mizgaliti acolo ca era mult fum…dar n-au reusit sa strice inca planeta…cum s-au oprit, cum lucrurile se schimba…poate s-ar schimba si cladirile de le-ar varui…
  …acuma nu-mi dau seama cum sint? Open minded sau close minded?
  Rodica

 2. teologeanu 10, septembrie, 2008 la 8:03 am #

  Open minded, Rodica.
  Ai blog, scrii deschis, incurajezi creativitatea, ai grija de gaste (esti eco – un concept la moda prin Europa)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: