And now what?

4 ian.

imagineGata, s-au cam epuizat mai toate sărbătorile, sau mai sunt câteva, puţine oricum, faţă de câte am avut de celebrat până acum. De mâine oamenii se întorc la lucru, fiecare începe să-şi vadă de drum ca şi până acum. Alţii sunt casnici, mai găsesc ei metode de a face timpul să treacă până la următorul set de sărbători.

Dar noi, ceilalţi care au aşteptat cu bucurie sărbătorile ce facem de acum încolo? Le aşteptăm pe cele care vor urma pentru a relua iar şi iar acelaşi tipar, iar când ne terminăm treaba pe aici lăsăm cu limbă de moarte urmaşilor ca nu cumva să întrerupă lanţul?

Eu am altă abordare. Ca unul care cred că istoria este liniară, nu ciclică, aştept următoarele sărbători nu ca pe un set de evenimente care se reiau iar şi iar, ci ca pe evenimente unice şi irepetabile care mă aduc mai aproape de intâlnirea cu Creatorul.

Până la urmă, vrem sau nu să recunoaştem, viaţa şi istoria umanităţii este liniară, ea ajunge în cele din urmă la capăt. Că nu ştiu când este acel punct terminus este altă discuţie, dar el vine, iar eu până atunci voi continua să celebrez, să anticipez ceea ce va fi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: