Idei in dialog…

29 ian.

Sunt doua tipuri de stiri care nu trec de codurile interne de promovare ale mediilor de informare occidentale: stirile care pun crestinismul intr-o lumina favorabila si stirile care arata persecutiile la care e supus. Dimpotriva, tot ce pune crestinismul intr-o lumina proasta e imediat promovat ca stire semnificativa. Orice scandal sexual care implica ierarhia catolica are instantaneu asigurata o publicitate mondiala, in schimb omorarea a sute de crestini in Asia abia daca e mentionata, iar persecutarea sistematica a altor zeci de mii de crestini in toata lumea nu gaseste nici un spatiu de audienta.

Continuarea o puteți citi AICI.

PS Autorul e Patapievici

Un răspuns sa “Idei in dialog…”

  1. Rodica Botan 30, ianuarie, 2009 la 7:22 pm #

    Poate pentruca nu ne facem jobul bine. Nu cred ca sint crestinii cei care fac popularitate prostiilor alorlalti. Ei isi fac.

    De ce nu ne-om face si noi datoria nu inteleg? Ni s-a spus sa mergem, sa spunem…sa ducem vestea buna. Daca nu exista vesti bune este pentruca nu le ducem.
    Sint destui oameni inteligenti care ar fi putut sa faca jurnalism…sa fie crainici, sa fie ambasadori, nu? Unde sint? Si cu ce se ocupa. Ba cind isi mai ridica unul capul si ar vrea sa faca ceva il omorim cu critica ca si cind prin critica noastra l-am face perfect.

    Poate ca e timpul sa ne asumam si responsabilitatea!!! Ca si la constructia si repararea zidului…fiecare in dreptul lui…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: