Parlamentul României organizează Mic dejun cu rugăciune

9 dec.

Între 9-11 decembrie 2009, Grupul ecumenic de rugăciune organizează la Parlamentul României, Micul dejun cu rugăciune. Sunt invitați membri ai cultelor religioase din țară și din străinătate. În această seară a avut loc un cocktail oferit participanților de organizatori.
Ceremonia s-a desfășurat sub înaltul patronaj al Președintelui Senatului, Mircea Geoană și al Președintelui Camerei Deputaților, Roberta Anastase. În cadrul evenimentului de seară a avut loc un amplu program cultural religios. Pe 10 decembrie se va desfășura, în cadrul aceluiași eveniment, o serie de dezbateri și workshop-uri.
Voi reveni mâine cu alte detalii precum și cu imagini.

Reclame

2 răspunsuri to “Parlamentul României organizează Mic dejun cu rugăciune”

  1. Victor 11, decembrie, 2009 la 12:03 am #

    Foarte frumos !! Ma bucur ca se mai organizeaza asa ceva ! Chiar ma gandeam astazi , ce minunat ar fi daca in Parlament ar exista oameni credinciosi, care sa-L reprezinte pe D-zeu acolo.Imi aduc aminte ce spunea fratele Peter Rong la o predica la noi in biserica: ” De ce ne asteptam sa mearga bine in tara asta daca noi crestinii nu ne implicam in ea”. Si cred ca are dreptate! Stiu ca, risti sa te patezi de lucrurile care ti se impun, dar poate e posibil sa nu accepti compromisuri ?

    • teologeanu 11, decembrie, 2009 la 12:14 pm #

      Sunt câțiva oameni credincioși în Parlament, Victor. Culmea e că Năstase a avut un discurs interesant despre valoarea familiei. În plus, dacă nu știai, în RM chiar Președintele Baptiștilor este parlamentar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: