De pe Carol

19 feb.

Azi, în trafic, mi-am propus să îmi fac șederea (că de mișcare nu pre poate fi vorba la 9 dimineața) mai plăcută. Am descoperit o lume pe lângă care am trecut nepăsător cu toate că ea își etalează zilnic frumusețile. În fața ochilor mi s-au perindat două lucruri interesante:

1. un citat: Dacă oceanul te vrea, te ia. 🙂

2. o scenă: O doamnă se chinuia să parcheze o mașină lateral cu bordura într-un spațiu pentru două mașini. A făcut zeci de manevre până a reușit. În cele din urmă a lăsat mașina cam la 25 de grade față de bordură. A coborât lac de sudoare, a închis mașina și a dat să plece. Uitase geamul deschis. Pe partea șoferului bineînțeles. Nu s-a mai întors. 🙂

Un răspuns sa “De pe Carol”

 1. Alexandru 23, februarie, 2010 la 5:52 pm #

  Buna
  Iti recomand un nou blog

  awtozero.wordpress.com

  Includeti acest link in blogul tau, sau la cele preferate de tine pentru a citi si studia mai multe despre scrierile si meditatiile biblice ale acestui om al lui Dumnezeu.

  A.W.Tozer (1897-1963) a scris treizeci de cărţi şi este considerat unul dintre cei mai influenţi evanghelişti americani ai secolului XX.
  In timpul vieţii lui de slujire creştină ca pastor, scriitor şi vorbitor la conferinţe, el a atins şi influenţat vieţile multora.

  A avut o viaţă profundă de rugăciune. Se spune despre el că „a petrecut mai mult timp pe genunchi decât la biroul lui”.

  Timp de aproape 50 de ani Tozer a umblat cu Dumnezeu. Deşi e mort, el continuă să vorbească şi azi prin scrierile lui, cu o forţă uimitoare. El ne cheamă să vedem acea lume reală a spiritualului, care se află dincolo de lumea fizică ce ne atrage aşa de uşor; ne cheamă să-I fim plăcuţi lui Dumnezeu şi să uităm mulţimea, să ne închinăm lui Dumnezeu şi să devenim tot mai mult asemenea Lui. Aşa cum a spus cineva despre el, „omul acesta te face să doreşti să-L cunoşti pe Dumnezeu”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: