Toy story 3

8 nov.

Printre modalitățile preferate de a mă relaxa după o zi sau două sau trei sau mai multe de muncă se numără și vizionarea desenelor animate alături de familie.

De ceva vreme am văzut Toy Story, cea de-a treia parte. Aici jucăriile Woody, Buzz Lightyear și celelalte sunt puse în situația de a fi scoase la pensie întrucât Andy, băiatul care s-a jucat cu ele cu ani în urmă pleacă la colegiu. Și de aici începe întreaga aventură. În cele din urmă ele, jucăriile, ajung la o grădiniță de copii unde sunt luate prizoniere de alte jucării. Capul răutăților este nimei altul decât ursulețul roz de pluș care a suferit o traumă în copilărie, Lots-o’-Huggin’ Bear, care conduce ostilitățile cu o patimă machiavelică.

În cea de-a treia serie din poveste jucăriile bune (de parcă ar fi jucării rele) dejoacă planul lui Lots-o’-Huggin’ Bear și reușesc să se elibereze din închisoarea în care au fost aruncate. Întreaga echipă colaborează și în cele din urmă „binili învinge” cum ar spune Tamango.

Rețin cu amuzament momentul în care computerul lui Buzz Lightyear se defectează și în încercarea de a-l repara colegii lui îl comută pe varianta în spaniolă.

Puteți savura momentul mai jos. începe de la 2:30:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: