13-14 Bucuresti – Alba

16 nov.

Zi superbă pentru călătorie, sâmbăta din 13 noiembrie m-a găsit împrenuă cu fmailia într-o călătorie de circa 400 de km spre Alba Iulia. Nici nu mi-am imaginat o zi mai frumoasă pentru un astfel de drum. Peste tot copaci cu puținele frunze galbene rămase străjuiau marginea drumului însorit.

La destinație, familia gazdă ne-a făcut să ne simțim ca trei regi :). Amiel și Adina ne-au fost gazde, ghizi dar și prietenii cei mai buni ai lui David. Surpriza a fost și mai mare când în biserica Cetate cei doi păstori și oamenii ne-au înconjurat cu căldură de parcă ne cunoșteam de-o viață. Acolo am apreciat felul în care echipa pastorală reușește să direcționeze Biserica într-o închinare publică dinamică ce exclude din start apatia, stereotipia sau încremenirea. Am răsmas plăcut surprins de feed-back-ul comunității în ceea ce privește rugăciunea și implicarea socială în diverse proiecte. Puteți vizualiza câteva dintre proiectele lor pe pagina web a Bisericii Cetatea.

Călătoria s-a încheiat duminică seara când am pornit spre București, nu înainte de a mai poposi la încă o familie care locuia într-un mirific sat săsesc, aproape de Sibiu. Un om care și-a început viața de credință și căruia nu i-am dat, la vremea aceea, prea multe șanse. După o serie de experiențe la limită omul și-a regăsit echilibrul și continuă să îl slujească pe Dumnezeu în felul său.

PS. Încerc să revin cu câteva poze zilele astea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: