Viața socială și Biblia

11 feb.

În următoarea perioadă voi încerca să mă ghidez după niște principii care sunt de formă în viețile noastre și foarte rar de fond. Ne facem cruci în fața bisericilor în mijloacele de transport în comun, iar peste câteva minute îi înjurăm cu seninătate maximă pe cei din jurul nostru. Ascultăm predicile și învățăturile despre iubire și ne călcăm în picioare în fața bisericii pentru a atinge un artefact bisericesc sperând într-o minune sau pentru a primi o sarma gratis.Vorbim de atenția față de semeni, dar nu ne deranjează oamenii fără adăpost de pe lângă bisericile pompoase.

SURSA

Urmează să vedem după care principii urmează să se călăuzească, cele din NT sau cele din VT. Până una, alta sunt milioane de oameni care se străduiesc să trăiască după principiile biblice, iar de acești oameni ne lovim, la figurat, zi de zi.

Rămân totuși cu speranța că omul nu va fi prea trist în momentul în care va constata că a încălcat acele principii. În fond și la urma urmei, abia de acolo începe adevăratul drum. Alături de Cristos.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: