Care sunt cele mai bune carti teologice

14 mart.

În fiecare luna sunt lansate pe piață zeci, dacă nu chiar sute de cărți care au de-a face direct sau tangențial cu subiectele teologice. În fața unei astfel de avalanșe de informații cititorul de specialitate se simte uneori copleșit de întrebări de genul: care este cel mai bun comentariu pe…, merită să investesc într-o carte despre…, ce spune autorul în cartea… De cei care fac din lectura cărților teologice o pasiune nici nu mai vorbesc.

În fața noianului de cărți, chiar și selectarea titlurilor poate fi anevoiasă, darămite citirea sau răsfoirea lor. Cu astfel de întrebări m-am luptat și eu. În parte unii profesori mi-au recomandat anumite cărți utile, altele nu răspundeau nevoilor mele. În cele din urmă am decis să folosesc anumite filtre care să sorteze doar anume cărți. Unul din aceste filtre este pagina web BestCommentaries.com care face recomandări și recenzie de carte teologică. Marele avantaj al site-ului este că îți oferă posibilitatea de a selecta titlurile în funcție de interes.

Pentru cei aflați tot timpul pe fugă, și nu sunt puțini, resursa este de mare valoare și oferă informații relevante despre titlurile de referință apărute. Puteți face un survey AICI.

Un răspuns sa “Care sunt cele mai bune carti teologice”

  1. Bogdster 5, iulie, 2011 la 3:09 pm #

    Iti place literatura SF? Uite, iti recomand cele scrise de Arthur C. Clarke, Isaac Asimov si Robert Heinlein. Spor la citit! 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: