Sfârșitul lumii. Acum și în București

17 mai

Anunțată inițial de Florin că a apărut în TImișoara, azi am văzut în zona Hala Traian din București același anunț care anunță judecata finală. Panoul este bine plasat, în sensul că dacă nu eram atenționat, nu îl vedeam și semnalează faptul că Biblia garantează judecata lumii. Pe 21 mai.

Panoul este ambiguu și folosește un limbaj obscur în sensul că plasează două concepte total diferite în mod apropiat  pentru a atrage atenția asupra a două evenimente distincte. Judecata finală a omenirii și lansarea unui produs media pe 21 mai.

Citite împreună, cele două mesaje dau impresia că judecata lumii va avea loc pe 21 mai. Eu sper că cel care a inițiat campania nu crede asta. Personal consider o practică publicitară inetică, dacă ar fi să folosesc un eufemism. Rămâne de văzut cum va răspunde acuzațiilor de reclamă mincinoasă după 21 mai dacă afirmațiile se vor dovedi neîntemeiate.

Mesajul are ca echivalent în opinia mea, practica publicitarilor care anunță cine știe ce produs gratuit, dar care scriu apoi mic-mic și condițiile pentru a beneficia de promoție.

3 răspunsuri sa “Sfârșitul lumii. Acum și în București”

 1. Vio Pop 17, mai, 2011 la 11:25 pm #

  Se pare ca în alte țări a apărut acestă reclamă de mai mult timp. În tările din America Centrală era purtătă pe un camion.
  http://stiricrestine.ro/2011/02/24/21-mai-2011-ziua-judecatii/

  • teologeanu 18, mai, 2011 la 1:44 am #

   Da, se gasesc peste tot oameni care in goana dupa senzational uita cateva principii scripturale legate de evenimentul care va incheia istoria omenirii. Unul din acele principii este incapacitatea de a da un pronostic exact.

 2. yousef59 21, mai, 2011 la 12:01 am #

  Sfarsitul nu cred ca vine anuntat …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: