Binecuvântare sau Blestem de Derek Prince

3 aug.

Am primit cadou una dintre cărțile lui Derek Prince, unul dintre cei mai cunoscuți autori penticostali, deși se spune despre el că învățătura lui este inter-denominațională. Este vorba despre Binecuvântare sau blestem, o carte interesantă din câte mi-am dat seama în urma lecturii primelor 200 de pagini din cele 300.

Ideea de baza, până în acest moment, este că multe dintre necazurile care se abat asupra credincioșilor sunt atrase de comportamentul, limbajul sau chiar de mentalitatea lor. Este prima carte de acest gen pe care o am în mână și mi se pare o idee interesantă, dacă nu chiar de explorat. Meritul ei este că te face să gândești mai serios la unele probleme pe care cu greu le poți explica din punct de vedere rațional: boli subite, complicații financiare continue, accidente inexplicabile, etc.

2 răspunsuri sa “Binecuvântare sau Blestem de Derek Prince”

  1. Armaș Elena 24, mai, 2014 la 2:05 am #

    Cum aș putea sa fac rost de aceasta carte? Va rog din suflet, macar un exemplar daca se poate. Accept sa fie tras și la xerox, important e sa fie în limba româna. Pot fi contactata la nr. +37368342521 sau email: motricala_elena@mail.md .

    • teologeanu 24, mai, 2014 la 7:03 am #

      Incercati sa contactati editura care a publicat-o.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: